اجرای طرح سی شب سی مسجد برای پنجمین سال متوالی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان طرح سی شب سی مسجد از اول ماه مبارک رمضان در حال اجرا می باشد ،این طرح که با اعزام گروه پزشکی تخصصی و عمومی به مساجد شهرستان بابل با هدف سهولت در تردد مراجعه کنندگان به پزشک ،ویزیت رایگان ،آموزش چهره به چهره و ارائه مطالب آموزشی مخصوص روزه داران بوده است ،طرح سی شب سی مسجد با حمایت دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،روابط عمومی دانشگاه ،بسیج جامعه پزشکی و بیمارستان آیت الله روحانی در حال اجرا می باشد همچنین این طرح در سی مسجد شهرستان بابل که میزان مراجعه کنندگان هرشب به میانگین 100 نفر در حال اجرا می باشد .