رضایت بیماران مهمترین ره آورد اجرای طرح تحول نظام سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر هاشمی مدیر روابط عمومی دانشگاه در طی خبری عنوان کرد : از بیماران وهمراهان بیمار در بخش های مختلف بیمارستانها تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل در خصوص اجرای طرح تحول نظام سلامت نظرسنجی گردید . وی افزود : با توجه به اهمیت طرح تحول نظام سلامت و به منظور اجراء کردن هر چه بهتر این طرح فرم نظر سنجی را تهیه و در بین بیماران و همراه بیمار در بخش های مختلف بیمارستانها توزیع شد که با استقبال مراجعین مواجه گردید . دکتر هاشمی : هدف از این برنامه ایجاد رضایت و جلب اعتماد مردم به طرح تحول نظام سلامت و کسب آگهی از کمبود ها کاستی هایی موجود در راستای اجرای طرح می باشد . مدیر روابط عمومی دانشگاه آخرین آمار نظرسنجی بدست آمده از بیماران بستری و همراهان بیمار را اینطور بیان کرد : میزان رضایت بیمار در مورد بیماری درمان شده 97% ، میزان رضایت بیماران از اجرای طرح تحول نظام سلامت 90%، میزان رضایت بیمار جهت تهیه لوازم مصرفی آزمایش دارو که بر عهده بیمارستان می باشد 98% ، و میزان رضایت بیماران در مورد هزینه بیمارستان بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت را 90% اعلام داشت .