دهمین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دهمین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در روز چهارشنبه 25/4/93 با حضور ریاست محترم دانشگاه دکتر ربیعی ،معاونین محترم دانشگاه ،رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ،روسا و مدیران بیمارستان ،مدیر پرستاری و مسئول دبیرخانه طرح تحول سلامت دانشگاه در سالن کنفرانس مر کز آموزشی درمانی کودکان امیرکلا برگزار گردید . ..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دهمین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در روز چهارشنبه 25/4/93 با حضور ریاست محترم دانشگاه دکتر ربیعی ،معاونین محترم دانشگاه ،رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ،روسا و مدیران بیمارستان ،مدیر پرستاری و مسئول دبیرخانه طرح تحول سلامت دانشگاه در سالن کنفرانس مر کز آموزشی درمانی کودکان امیرکلا برگزار گردید . در این جلسه دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن بیان قبولی طاعات و عبادات از اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت : هدف طرح تحول نظام سلامت را افزایش رضایمندی بیماران و کاهش هزینه آنان دانست که خوشبختانه این طرح تحول سلامت به خوبی در بیمارستانهای تابعه این دانشگاه در حال اجرا می باشد وی از همه دست اندرکاران و مسئولین اجرایی این طرح در دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آورد . در ادامه مسئولین بیمارستانهای تابعه دانشگاه شاخص های ارزیابی عملکرد در حوزه مرتبط با بسته های طرح تحول نظام سلامت را به صورت مقایسه ای در دو مقطع 60 روزه (اردیبهشت و خرداد سال 92 و 93 )را ارائه نمودند . و نیز پس از تبادل نظر بین مسئولین راهکارهای عملی جهت ترفیع و افزایش راندومان طرح و رضایمندی بیماران صورت پذیرفت .