آیین سومین شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم سومین شب از شبهای پر برکت قدر با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی دکتر ربیعی ،معاونین دانشگاه ،رئیس دفتر ریاست وروابط عمومی دانشگاه ،جمعی از مد یران ، اساتید ،همکاران ودانشجویان از ساعت 23 وبا قرائت قرآن کریم و اقامه نماز شب قدر در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم سومین شب از شبهای پر برکت قدر با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی دکتر ربیعی ،معاونین دانشگاه ،رئیس دفتر ریاست وروابط عمومی دانشگاه ،جمعی از مد یران ، اساتید ،همکاران ودانشجویان از ساعت 23 وبا قرائت قرآن کریم و اقامه نماز شب قدر در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد پس از آن روزه داران متدین و مومن ضمن قرائت دعای پر فیض جوشن کبیر با زمزمه اسمائ الهی در فرازهای این دعا از ذات بی همتا طلب آموزش وبخشش کردند. همچنین در این مراسم با مداحی متولی طاهر و سخنرانی حجت السلام والمسلمین ابراهیمیان از اساتید حوزه ودانشگاه در آیین سومین شب های پر برکت قدر در دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به ویژگی های گفتاری ورفتاری امام علی(ع) صحبتهایی را ایراد نمودند. بعد از پایان سخنرانی حاضران با گذاشتن کلام الله مجید بر سر و واسطه قرار دادن قرآن و 14 حجت معصوم در پیشگاه پرور دگار متعال از آن ذات بی همتا ملتمسانه خواهان توفیق بندگی روز افزون ،تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان (عج)عزت وسر بلندی کشور سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب شدند در ضمن پذیرایی سحری از دیگر برنامه های این مراسم بوده است .