انتصاب قائم مقام ریاست در امور مشارکتهای اجتماعی ،سازما نهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت

طي حکمي از سوي آقای دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه، آقای دکتر علیرضا سفید چیان بعنوان قائم مقام ریاست در امور مشارکتهای اجتماعی ،سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت منصوب گرديدند. در این ابلاغ آ مده است ،جناب آقای دکتر علیرضا سفید چیان نظر به تعهد وتخصص جنابعالی بموجب این ابلاغ بعنوان قائم مقام ریاست در امور مشارکتهای اجتماعی ،سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت منصوب می گردید .تا با رعایت کلیه موازین قانونی و دستورالملهای صادره از وزارت متبوع انجام وظیفه نمایید . توفیقات روز افزون شما را در انجام بهینه امور از خداوند متعال مسئلت دارم .