دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با تیم پزشکی و بیماران طرح سی شب سی مسجد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل دکتر ربیعی به همراه رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه در شب بیست و سوم ماه رمضان مورخه 29/4/93 همزمان با شب قدر از طرح سی شب سی مسجد در مسجد محدثین بابل بازدید بعمل آوردند. دکتر ربیعی اظهار داشت این طرح به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می شود و هدف آن راسهولت در تردد مراجعه کنندگان به پزشک ، ویزیت رایگان و آموزش چهر ه به چهره بوده است وی همچنین در پایان از تیم پزشکی فعال که به صورت داوطلبانه در این طرح سی شب سی مسجد حضور داشتند صمیمانه تقدیر و تشکر بعمل آورده است .