اولین جلسه مدیران واحدها با ریاست محترم دانشگاه در راستای اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری مالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین جلسه مدیران اداری مالی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل به منظور جلب مشارکت حداکثری مدیران و کارشناسان برای ارائه خلاصه مقالات مرتبط با هشت محور اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری - مالی با حضور جناب آقای دکتر ربیعی، رئیس محترم دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 5/5/93در دفتر ریاست برگزار گردید.در این جلسه آقایان دکتر حاجی احمدی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع و دبیر محترم همایش و دکتر نصرالله پور دبیر محترم علمی همایش گزارش مختصری از اقدامات انجام شده ارائه دادند. سپس تعدادی از نمایندگان واحدهای تابعه گزارشی از اقدامات انجام شده در واحد خود ارائه نمودند. جناب آقای دکتر ربیعی رئیس محترم دانشگاه و رئیس محترم همایش بعد از گزارش های ارائه شده مواردی از جمله: همت بیشتر همه معاونین و رؤسای محترم خصوصاً معاونین یا مدیران اداری مالی واحدهای تابعه برای به حرکت در آوردن بدنه مدیریتی وکارشناسی واحدهای خود، در نظر گرفتن مشوق های متناسب برای تشویق و ترغیب همکاران، مساعدت بیشتر اعضای محترم کمیته علمی و اجرایی همایش در ارتقای محتوای ساختاری و علمی مقالات، در صورت امکان چاپ عکس نویسنده مسئول مقاله در کتابچه خلاصه مقالات، درج خبرهای مهم مربوط به همایش در سایت دانشگاه، ارائه حداقل یک مقاله توسط کلیه مدیران محترم خصوصاً رسته اداری مالی، پیدا کردن راهکارهایی که منجر به بهبود عملکرد خصوصاً کاهش منابع انسانی یا حداقل عدم تقاضا برای جذب نیروی انسانی جدید می شود، را یادآوری و تاکید فرمودند.