برگزاری جام رمضان ( جام سلامت ) بخش بابلکنار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مسابقات فوتسال جام رمضان ( جام سلامت) 93 بخش بابلکنار با حضور 32 تیم از روستاهای مختلف بخش و شهرستان و شهرستانهای مجاور با همکاری متقابل هیات فوتبال بخش بابلکنار و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از تاریخ 15/4/93شروع و روز 10/5/93با حضور مسئولین شهرستانی و دانشگاهی در سالن شهر مرزی کلا مراسم اختتامیه برگزار گردید. این دوره از مسابقات که با شعار ورزش یعنی سلامتی و به منظور ترویج فرهنگ ورزش و سلامت در بین جوانان و پرکردن اوقات فراغت جوانان برگزار شدبه تیم های اول تا سوم جوایزی نفیس وبه 5 بازیکن از نظر فنی و 5 بازیکن از نظر اخلاق وبه 15 نفر از تماشاگران وبه 5 نفر از پیشکسوت ورزشی به بهترین گل زن مسابقات و به مسن ترین و جوان ترین بازیکن و به 5نفر از سرپرستان تیم جوایزی را اهداء نمودند.لازم به ذکر است که با همت مسئولین بخش و شهرستان درآینده با برنامه ریزی منظم شاهد برگزاری مسابقات متعدد در رشته های مختلف درتمام روستاها وبخشها وشهرهای مختلف بابل باشیم.