نمایشگاه گردشگری سلامت در بخش گردشگری و درمانی در معرض دید عموم قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نمایشگاه گردشگری سلامت در دو بخش درمانی و گردشگری در معرض دید عموم قرار گرفته است. این نمایشگاه در مورخ 27/5/93 بصورت رسمی توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و استاندار مازندران دکتر فلاح و جمعی از مسئولین ، افتتاح شد. همچنین معاون رئیس جمهور به همراه استاندار محترم مازندران و جمعی از مسئولین در طی بازدید از دیگر غرفه های درمانی و گردشگری از غرفه دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید به عمل آوردند. در این بازدید ، دکتر سلطانی فر ضمن تشکر از همه ی دست اندرکاران این غرفه ، اظهار امیدواری از عملکرد درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اظهان داشتند ، امیدواریم این دانشگاه بتواند به استانهای همجوار خدمات مناسبی را به مردمان عزیز ارائه دهد.