دیدار با خانواده آزاده مرحوم میرزاپور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، در سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، رییس و معاونین و همکاران دانشکده پزشکی ،مسئول اداره حراست ، قائم مقام دفتر نهاد رهبری و مسئول دفتر شاهد و ایثارگر در دانشگاه با حضور در منزل آزاده مرحوم حاج علی میرزاپور رئیس سابق اداره امور عمومی این دانشکده به مقام آزادگان عزیز و خانواده محترمشان ادای احترام نمودند. در این بازدید آقای دکتر ناصر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی، طی بیاناتی به مقام والای آزادگان و وظیفه مردم و کارکنان دولت در قبال ایثارگری این عزیزان اشاره کردند. همچنین لوح سپاسی که مزین به امضاء رئیس دانشگاه بود به خانواده مرحوم حاج علی میرزاپور اهداء گردید.