اطلاعیه/ زمان ، محل برگزاری و زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی

قابل توجه دانشجویان مقطع تخصصی سال آخر دانشکده دندانپزشکی ورودی های مختلف (واجدین شرایط شرکت در آزمون بورد سال 1393) آزمون کتبی راس ساعت 9 صبح روز دوشنبه مورخ 3/6/93 و آزمون شفاهی راس ساعت 8 صبح روزهای سه شنبه مورخ 4/6/93 لغایت 6/6/93 برگزار میگردد . محل آزمون: دانشکده دندانپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران (خ کارگر شمالی- بالاتر از سازمان انرژی اتمی) زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه به صورت اینترنتی از ساعت هر روز شنبه مورخ 1/6/93 از طریق سایت sanjeshp.ir قابل دریافت میباشد. لازم به ذکر است که آندسته دانشجویان که متقاضی استفاده از تسهیلات خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی بابل در تهران میباشند در خواست مکتوب خود را حداکثر تا روز دوشنبه 1/6/93 به معاونت آموزشی دانشکده ارائه نمایند.