تودیع و معارفه رییس مرکز آموزشی درمانی آیت ا... روحانی (ره) بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی بابل مراسم تودیع و معارفه ریاست بیمارستان در روز 5شنبه مورخ93/5/30 در سالن کنفرانس بیمارستان و با حضور ریاست و معاونین دانشگاه ، مدیران و مسئولین بخشها و واحدها برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر محمود صادقی متخصص عفونی بعنوان ریاست جدید بیمارستان معرفی شدند .همچنین از زحمات آقای دکتر علی نقشینه که در این مدت ریاست بیمارستان را بعهده داشتند تقدیر و تشکر بعمل آمد. این مراسم صبح روز 5شنبه با تلاوت آیاتی از کلام روح بخش وحی آغاز و سپس دکتر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن بیان خصوصیات شخصیتی جناب آقای دکترصادقی برای ایشان آرزوی موفقیت نمودند و در رابطه با طرح تحول نظام سلامت و اهمیت اجرای صحیح آن علی الخصوص در این مرکز سخن گفتند. در ادامه آقای دکتر ربیعی، بیمارستان آیت ا... روحانی را بعنوان قلب تپنده دانشگاه و افتخاری بزرگ برای استان و شهرستان برشمردند که همه باید درجهت رونق و پیشرفت آن از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم. رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل از کلیه کسانی که در طول مدت مسئولیت دکتر نقشینه همکاری نمودند اعم از مدیران سابق و فعلی بیمارستان و کارکنان بیمارستان تقدیر و تشکرکرد و افزود با پشتکار و جدیت بیشتر از شما مدیران و پرسنل بیمارستان می خواهم در ادامه راه جناب آقای دکتر محمود صادقی را یاری دهید. در ادامه دکتر نقشینه ضمن تشکر از همه همکاران به نحوه اجرا و مسایل مربوط به طرح تحول نظام اشاره نمودند. همچنین دکتر صادقی رییس جدید بیمارستان ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه همکاری همه حضار جهت تداوم اداره بیمارستان به نحو احسن را خواستار شد و به برنامه های مدیریتی خود در این مرکز اشاره کرد. در پایان لوح سپاس و هدیه ای توسط ریاست دانشگاه به دکتر نقشینه اهداء شد.