برقراری عدالت شاخصه ممتاز دولت شهید رجایی بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته دولت یاد وخاطره از شهیدان رجایی وباهنر که طعم عدالت دولت شهید رجایی در تمام قومیتها دیده می شدو هیچ قشری از خدمتهای این شهید محروم نماندند وی اذعان داشت بدون شک شهیدان رجایی وباهنر الگوی کامل برای مسئولان ،دولتمردان ومدیران در تمام دوره ها وعرصه ها بوده اند وخواهند بود همچنین ریئس دانشگاه علوم پزشکی واعضاءهیئت رئیسه از مقام عالی وزارت بهداشت و معاونین محترم که طرح تحول نظام سلامت را در سطح کشور به خصوص در دانشگاه علوم پزشکی بابل به اجرا در آورده اند صمیمانه تقدیر و تشکر نمودند .