اولین همایش دستاورد های پژوهشی در حوزه اداری مالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری مالی مورخ 6/6/93 در سالن امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد . دکتر حاجی احمدی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در طی گفتگویی عنوان کرد این همایش در 8 موضوعات مختلف:1- مدیریت منابع انسانی 2- توسعه فناوری اطلاعات 3- تحول اداری و بهبود سازمانی 4- مدیریت مالی در نظام سلامت 5- کاربرد اقتصاد مقاومتی در نظام سلامت 6- مدیریت فضای فیزیکی و تاسیسات ساختمانی 7- مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی ،آموزشی و رفاهی 8- نقش سازمانهای مردم نهاد و خیرین در تامین منابع نظام سلامت برگزار می شود دکتر حاجی احمدی اذعان داشت 241 مقاله توسط همکاران اداری مالی و کارکنان دانشگاه به دبیرخانه همایش ارسال شد که 236 مقاله برای داوری فرستاده شده و 196 مقاله مورد تایید داوران قرار گرفت . و در حال چاپ مقاله به صورت کتابچه می باشد 8 الی 10 مقاله مورد تایید برای سخنرانی مراسم در نظر گرفته شد و کمیته علمی دانشگاه به 10 مقاله برتر جوایزی را اهدا خواهند کرد وی در مورد سخنرانان همایش که یکی از همایش های خوب دانشگاه می باشد از کارشناسان ارشد وزارت بهداشت دعوت به عمل آمد تا در موضوعات مختلف ذکر شده سخنانی را ایراد نمایند . معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه : هدف این همایش را ایجاد انگیزه برای کارکنان دانشگاه که بتوانند در مسائل پژوهشی فعالیت داشته باشد و امیدواریم این همایش را به خوبی برگزار نماییم تا در سالهای آینده به صورت ملی برگزار کنیم . وی در پایان از زحمات رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بل دکتر ربیعی که رئیس این همایش خواهند بود وکمیته های اجرایی ،علمی همایش تشکر و قدردانی به عمل آوردند .