همایش اداری مالی می تواند موجب توانمند سازی کار کنان در حوزه اجرایی گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،اولین همایش حوزه اداری مالی مورخ 6/6/93در سالن امام علی (ع)در حال برگزاری می باشد در این همایش دکتر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به آنکه دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال حاضر با 10مجله از جمله ماهنامه و فصلنامه در حرفه پزشکی محققین مدیران و کارکنان داخل و خارج کشور را فراهم می آورد وی اذعان داشت این همایش می تواند در حوزه اداری مالی موجب توانمند سازی کارکنان غیر هیات علمی در حوزه ها اجرایی گردد و گام مثبت در حوزه پژوهش و علمی نمودن فعالیت های اداری و مالی می گردد . در ادامه دکتر حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در طی سخنانی افزود 241 مقاله از دبیرخانه همایش دریافت شد که 45 مقاله مورد تایید قرار نگرفت و نهایتاً 196 مقاله پذیرفته و در این بین 10 مقاله برتر معرفی خواهد شد .