موسساتي که در ساير کشورها محصولاتي با نام تجاري خاص توليد مي کنند، در صورت سرمايه گذاري در ايران، مي توانند.... به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل،طي نامه به شماره 516510 مورخ 30 دي ماه 1388 از دفتر وزير بهداشت ، با تصوير نامه هئيت وزيران وتصويب نامه معاون اول رياست جمهوري مبني برتصويب تبصره 10 ماده واحده قانون عدم استفاده از اسامي و عناوين و اصطلاحات بيگانه، به تمامي زير مجموعه وزارت بهداشت جهت اجراابلاغ شد. در تبصره10 ماده واحده قانون عدم استفاده از اسامي و عناوين و اصطلاحات بيگانه، آمده است: موسساتي که در ساير کشورها محصولاتي با نام تجاري خاص توليد مي کنند، در صورت سرمايه گذاري در ايران، مي توانند در ثبت شرکت سرمايه پذير و عرضه محصولات توليد شده در ايران، با رعايت ساير قوانين ومقررات مربوط، از نام شرکت خارجي سرمايه خارجي سرمايه گذار و نام تجاري خاص محصولات ياد شده استفاده نمايند و تفاوت و محدوديتي براي تبليغات اينگونه محصولات با موارد مشابه داخلي نخواهد بود.