حدود 200 خلاصه مقاله از مدیران، کارشناسان و کارکنان این دانشگاه در همایش پذیرفته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر بیژنی مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: تفاوت دانشگاه علوم پزشکی بابل با سایر سازمانها ارائه سه نوع خدمت (درمانی و آموزشی و تحقیقاتی ) می باشد و این تفاوت باید در نگرش کارکنان دانشگاه به چشم بیاید. دکتربیژنی بیان داشت: دراین همایش حدود 200 خلاصه مقاله از مدیران، کارشناسان و کارکنان این دانشگاه پذیرفته شد.که این نشان دهنده علاقمندی همکاران غیر هیات علمی به امور آموزشی و پژوهشی است از طرف دیگر اعضاء هیات علمی توانمندی در دانشگاه، با تخصص در رشته مدیریتی که امکان ایجاد یک مرکز تحقیقات در حیطه مدیریت سلامت و انتشار یک نشریه تخصصی در این زمینه وجود دارد وی عنوان کرد:معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه حمایتهای همه جانبه خود را دراین زمینه اعلام می دارد .