افتتاح پايگاه بسيج ولايت ومعارفه مسئول پايگاه در بيمارستان آيت الله روحاني

افتتاح پايگاه بسيج ولايت ومعارفه مسئول پايگاه در بيمارستان آيت الله روحاني به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، پايگاه بسيج ولايت بيمارستان آيت الله روحاني در نهمين روز از دهه فجر در روز چهارشنبه مورخ 21 بهمن 1388 از ساعت 13 با حضور مسئول بسيج ادارات شهرستان و رياست دانشگاه و بيمارستان و اعضاي فعال بسيج ادارات و اصناف افتتاح شد. در گزارش روابط عمومي بيمارستان آيت الله روحاني آمده است، آقاي علي اکبر مهرايي طي احکام جداگانه اي مسئول بسيج برادران و خانم زينب گلريز بعنوان مسئول بسيج خواهران مشغول بکار شدند. در اين افتتاحيه، مدير بيمارستان گزارشي از عملکرد قبل و بعد افتتاح بيمارستان رابيان کردند وسپس نماينده ولي فقيه در دانشگاه علوم پزشکي بابل درخصوص دهه فجر واهميت حضور درراهپيمايي پرشکوه 22 بهمن سخنراني کردند گفتني است: پخش کليپ و اهداي جوايز به بهترين پزشک ، پرستار، کارمند و نگهبان نمونه نيز از ديگر برنامه هاي اين افتتاح بوده است.