نخستین گردهمایی ویژه نیروهای حفاظت فیزیکی حراست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نخستین گردهمایی ویژه نیروهای حفاظت فیزیکی حراست با حضورریاست محترم دانشگاه دکترسید مظفرربیعی، رییس محترم حراست مازندران، مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه، معاونین ، مدیر حراست ، رئیس دفترریاست وروابط عمومی دانشگاه وجمعی ازهمکاران حراست درمراکز درمانی ودانشگاه مورخ 9/6/93 درسالن شهیدشجاعیان دانشگاه برگزارشد. درابتدای مراسم موسوی مدیر حراست دانشگاه ضمن خیرمقدم به همه همکاران با اشاره به تاثیررفتاراجتماعی که می تواندتحریک کننده رفتاردرمحیط کار(چه مثبت ومنفی) باشدتوجه کرد، وباید نوعی رفتارکرد تایک نگاه مثبت وخوب ازرفتاربه جا گذاشته شود وی به سه بخش نظام نامه حفاظت فیزیکی( واکنش اضطراری، بررسی رویداد ورخدادها وآموزش توانمندسازی نیروی انسانی ) اشاره کردهمچنین درپایان اززحمات معنوی ومادی ریاست دانشگاه دربرپایی این همایش صمیمانه تقدیروتشکرنمود. درادامه مراسم دکترربیعی به وظایف مهم حراست درنگهداری امنیت دانشگاه اشاره داشت وگفت: فضای دانشگاه بایدفضای معرفت ووجوداحترام-تکریم دردانشگاه باشد، نباید کاری کنیم آیین جوانمردی ما خدشه دارشود. همچنین رییس محترم حراست استان مازندران ازریاست محترم دانشگاه ومدیر حراست که این همایش رابرگزارنمودندتقدیروتشکرنمود وی به اهمیت حراست پرداخت وگفت : حراست باید ارتباط خوبی با ارباب رجوع ودستگا ههای اداری داشته باشد وشما نماینده این دستگا هها خواهید بود خدمت به دفاع ازحقوق بیت المال، خدمت به مردم باید درالگوی کاری خود قراردهیم . رییس محترم حراست استان مازندران بیان داشت: جایگاه حراست رابایدمهم دانست ونهاد موثردرکارآمدی آن دستگاه برشمرد وحراست راحلقه اتصال نهاد وادارات دانست، وافزود اعتدال وپرهیز ازافراط وتفریط رادرالگوی کاری خود قراردهیم تا آرامش کاری برقرارشود.