معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بابل

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بابل آغاز مرحله دوم واكسيناسيون هپاتيتB دربابل معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بابل با علام اين خبر و با اشاره به اينكه مرحله اول اين طرح اول بهمن ماه سالجاري به مدت ده روز به اجرا در آمد افزود: در مرحله اول اين طرح بيش از (87 درصد) متولدين سال 1371 شهرستان بابل بر عليه بيماري هپاتيت B واكسينه شدند.معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل درادامه با اشاره به اينكه مرحله سوم اين طرح نيز اول مرداد ماه سال آينده به اجرا در مي آيد افزود: براي پيشگيري از بيماري هپاتيت ب، لازم است هر نوجوان سه نوبت واكسن را دريافت نمايد. به گفته وي، متولدين سال 71 مي توانند با در دست داشتن كارت شناسايي معتبر وكارت واكسيناسيون مرحله اول اين طرح به مراكز بهداشتي درماني يا پايگاههاي شهري و خانه هاي بهداشت روستايي مراجعه كرده و بر عليه هپاتيت ب واكسينه شوند. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بابل در ادامه افزود: نوجواناني كه به هر دليل موفق به دريافت واكسن دراين مدت نشده اند مي توانند نسبت به تزريق و يا ادامه واكسيناسيون خود اقدام نمايند. هپاتيت نوعي بيماري واگيردار ويروسي است كه از طريق خون و فرآورده هاي خوني ومايعات بدن بيماران مبتلا به ويروس هپاتيت مي تواند منتقل شود.