مراسم معارفه و توديع شهردار شهر بابل صبح يكشنبه در آمفي تئاتر بيمارستان آيت الله روحاني بابل برگزارشد. دراين مراسم استاندارمازندران ومعاون عمراني استاندار وهيات همراه ، ، ورييس اداره کل محيط زيست ومسئولين استاني ، فرماندار بابل ،اعضاي شوراي شهرو كاركنان شهرداري بابل ،مسئولين دانشگاه علوم پزشکي بابل وبيمارستان آيت الله روحاني حضورداشتند • مهندس شيروان پارسا مهرشهردار جديد كه حدود 5 ماه بعنوان سرپرست شهردار نيز فعاليت داشت با 5راي مثبت اعضاي شوراي شهربابل بعنوان شهردارجديد بابل انتخاب شد بعدازقرائت ابلاغ حكم شهرداربابل كه از سوي علي اکبر طاهايي صادرشده بود، استاندار مازندران اين حكم رابه وي تقديم كرد.