برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون جامع علوم پایه پزشکی و پره انترنی پزشکی و دندان پزشکی دردانشگاه علوم پزشکی بابل درسال 93

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، پنجاه و یکمین دوره آزمون جامع علوم پایه پزشکی و پره انترنی پزشکی و دندان پزشکی درروزپنج شنبه مورخ 13/6/93راس ساعت 9 صبح باحضور دکتر ربیعی ریاست دانشگاه ،نماینده قطب مازندران آقای دکتر علی مراد حیدری گرجی ، ریاست دانشکده ،مدیر آموزش ، معاون آموزشی دانشکده دندان پزشکی واعضای هیات اجرایی دانشگاه با ذکر تلاوت قرآن درسالن امتحانات دانشکده پیراپزشکی دانشگاه برگزار شد. گفتنی است تعداد دواطلبان شرکت کننده در این آزمون 56 نفر بوده است .