درخشش اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در پانزدهمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضوری چشمگیر در پانزدهمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در شاهرود ،برگ زرین دیگری به کارنامه درخشان این دانشگاه افزود . این کنگره از تاریخ 14-11 شهریورماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید .اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی آقای شهریار افتخاریان در ارائه پوستر و خانم فاطمه کرد علی وندی در ارائه پوستر الکترونیک حائز رتبه برتر شدند و آقای امین ضرغامی بعنوان داور برتر کنگره معرفی گردید و این کمیته از نظر میزان پذیرش مقاله در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور حائز رتبه چهارم گردید . گفتنی است دانشجویان اعزامی ،با 3 ارائه شفاهی ،10 ارئه پوستر و 2 ارائه پوستر الکترونیک و 4 داور در کنگره مذ کورحضور یافتند .