برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع)در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، جشن میلاد امام رضا (ع)توسط معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اهمزمان با برگزاری نمازظهروعصر مورخ 16/6/93 با حضور دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاونین ،رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ، جمعی از مدیران و همکاران در مسجد امام علی (ع) برگزار نمود . در این مراسم دکتر نیکزاد در وصف امام رضا(ع) سخنانی را ایراد وازمعاونت دانشجویی فرهنگی درجهت برپایی این جشن تقدیروتشکرنمودو همچنین در پایان مراسم با پرپایی ایستگاه صلواتی از مهمانان مراسم پذیرایی بعمل آمد .