بيمارستان آيت ا.. روحاني از بيمارستانهاي بزرگ ومطرح درکشور است.وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بيمارستان آيت ا.. روحاني از بيمارستانهاي بزرگ ومطرح درکشور است. دکترکامران باقري لنکراني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي پيش ازظهر شنبه درمراسم افتتاح بيمارستان 372 تختخوابي آيت ا... روحاني بابل اظهار داشت: عمليات اجرايي اين بيمارستان که از 17 سال قبل آغاز شده بود تا قبل از فعاليت نهم ازپيشرفت فيزيکي 53 % و در قسمت تاسيسات کمتر ازاين ميزان برخورداربوده است . وي خاطرنشان کرد: تاقبل ازسفراول هيئت دولت به مازندران بودجه لازم براي تکميل اين پروژه بزرگ درنظرگرفته نشده بود. وي افزود: بعدازسفراول هيئت دولت به استان مازندران اين موضوع با دستور رئيس جمهور مورد توجه قرار گرفت به نحوي که هم اکنون شاهد افتتاح اين بيمارستان که يکي ازبيمارستانهاي بزرگ ومطرح کشور است هستيم . دکترلنکراني اشاره کرد: شمار تختهايي که ظرف 43 ماه گذشته درسطح کشور راه اندازي شده است ازمرز 13000 تخت گذشته است درحالي که آمار در چهار سال قبل از دولت نهم حدود سه هزارتخت بوده است. وي با اشاره به اينکه دانشگاه علوم پزشکي بابل جزء دانشگاههاي بعدازانقلاب و با تلاش مرحوم آيت ا.. روحاني وتلاش چشمگير دکتر ابراهيم ميکانيکي درستاد انقلاب فرهنگي وقت صورت پذيرفت، ابراز خرسندي کرد که افتتاح بيمارستان آيت ا.. روحاني در حالي صورت مي پذيرد که ايشان سکاندار دانشگاه علوم پزشکي بابل است. وزير بهداشت با اشاره به اينکه مقالات زيادي ازاعضاء هيئت علمي واساتيد دانشگاه علوم پزشکي بابل درسطح جهان ارائه شده افزود: مقالاتي ازاين دانشگاه داريم که درمراجع علمي جهاني بعنوان مرجع به آنها ارجاع شده است وما وظيفه خود مي دانيم تا اين دانشگاه ارتقاء بيشتري يابد. راه اندازي اين بيمارستان چهار چوبي براي پيشرفت وارتقاء اين دانشگاه است وبمنظور تقويت زير ساختهاي اين مجموعه، امتياز ويژ ه اي ازسوي دولت در نظرگرفته مي شود.