برگزاری کنفرانس یکروزه راههای پیشگیری و درمان بیماریهای سالمندان در طرح پزشک خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، کنفرانس یکروزه راههای پیشگیری و درمان بیماریهای سالمندان در طرح پزشک خانواده در روز پنجشنبه 1393/6/13 در سالن اجتماعات امام خمینی( ره) معاونت بهداشتی برگزار گردید.در این برنامه جناب آقای دکتر حسن اشرفیان امیری معاون بهداشتی ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت و عرض خیر مقدم به اساتید و مدعوین محترم در خصوص جایگاه پزشک خانواده در پیشگیری و درمان بیماریهای سالمندان سخنرانی نمودند . در ادامه آقایان دکتر سهراب اکبرزاده، دکتر منصور بابایی ، خانم دکتر میترا لطیفی ، آقای دکتر علیجان احمدی ، آقای دکتر پورحسن، آقای دکتر حسن طاهری، آقای دکتر قاسم فغانزاده گنجی، آقای دکتر علیرضا سفیچیان، آقای دکتر عمادالدین موعودی، آقای دکتر پیمان بیژنی با موضوع شیوع بیماریها در سالمندان - بیماریهای روماتیسمی، اسکلتی و مفاصل در سالمندان - بیماریهای زنان در سالمندان - بیماریهای مغز و اعصاب در سالمندان - بیماریهای ریه در سالمندان - بیماریهای گوارش در سالمندان و بیماریهای قلب و عروق در سالمندان و بیماریهای روانپزشکی در سالمندان - بیماریهای کلیه و مجاری ادراری و نفرولوژی در سالمندان و خودمراقبتی و نحوه صحیح نگهداری در سالمندان .سخنانی را ایراد نمودند .