نهم ربيع الاول روز تقسيم شکو فه هاي لبخند برهمه منتظران حضرتش مبارک باد!

نهم ربيع الاول روز تقسيم شکو فه هاي لبخند برهمه منتظران حضرتش مبارک باد! منزلت روز نهم ربيع الاول ( عيد بقر = شروع امامت حضرت امام زمان عج ) علامه مجلسي درکتاب بحارالانوار روايتي طولان يرا در فضيلت اين روز نقل مي کند که به قسمتي ازآن اشاره مي شود: احمدبن اسحاق گفته است که با جماعتي ازبرادرانم به ديدار حضرت امام حسن عسکري (ع) رفتيم و براي دخول اجازه خواستيم و ايشان هم اجازه فرمودند. بنابراين درچنين روزي ( روز نهم ربيع الاول ) خدمت ايشان رسيديم. آن حضرت به هريک ازخدمتکاران اشاره فرمودکه تا جاييکه امکان دارد لباس نو بپوشيد ودردستان ايشان ،عود سوزي قرارداشت که عودي درآن مي سوخت . به ايشان عرض کرديم: پدران و مادران ما به فداي شما يا فرزند رسول خدا (ص) ! آيا دراين روز براي اهل بيت شادي راتجديد مي کنيد؟ ايشان فرمودند: ... ' و چه روزي نزد اهل بيت ازاين روز بزرگتر است ؟ ! پدرم (ع) به من خبر داد که حذيفه بن يمان درچنين روزي به خدمت جدم رسول خدا (ص) رسيد . حذيفه مي گويد: آقايم امير المومنين را به همراه دو فرزندشان حسن و حسين (ع) ديدم که با رسول خدا (ص) درحال خوردن مي باشند و رسول خدا (ص) به آنها مي نگرد و با تبسم به فرزندانش حسن و حسين (ع) مي گويد : بخوريد !که به برکت اين روز برشما گواراباد. اين روز ، روزي است که خداونددرآن ، دشمنان خود و دشمنان جدشما راهلاک مي کند و دعاءمادرشما رادراين روز اجابت مي کند. بخوريد! اين روز ، روزي است که خداوند اعمال شيعيان ودوستان شما رادرآن قبول مي کند . بخوريد! اين روز ، روزي است که اين فرموده خداوند : (( اين است خانه هاي ايشان که چون ظلم کردند همه ويران شد.)) تصديق مي گردد. بخوريد! اين روز،روزي است که شوکت دشمن جدشما شکسته مي شود. بخوريد! اين روز ، روزي است که فرعون اهل بيت من و ظلم کننده و غاصب حق اهل بيت من ، زيان مي بيند. بخوريد! اين روز،روزي است که خداوند به اعمال آنها توجه کرد واعمال توجه کردو اعمال آنها راباطل ونابودگردانيد. حذيفه مي گويد: گفتم اي رسول خدا!آيا درامت و اصحاب شما کسي حرمت اين روز را ازبين برده است؟ رسول خدا(ص) فرمود: آري يا حذيفه . منافقين که خيري درآنهانيست درراس آنهابودندوريارادرامت من بکارگرفتندوامتم رابه سوي خود خواندندوبسياري بلاومحنت رابه دوش گرفتندومردم راازراه خدابازداشتندوکتاب خداراتحريف نمودند وسنتم راتغيير دادند وبرارث فرزندم احاطه يافتند. البته روايت به اينجا ختم نمي گردد بلکه حضرت رسول (ص) درادامه ويژگيهاي ديگر آنها و مطالب ديگري رانيز بيان مي فرمايد. مرحوم مجلسي پس ازذکر اين حديث ، روايتي ديگري رانيز ازملاقات حذيفه با حضرت علي (ع) نقل مي کند که حضرت علي (ع) ملاقاتي راکه حذيفه با حضرت رسول (ص) داشت به ياد او مي آورد ودرادامه هفتاد ودو اسم براي روزنهم ربيع الاول ذکر مي فرمايد که برخي ازآنها بدين قرارند: ' يوم الغديرالثاني ، يوم رفع القلم ، يوم العافيه، يوم عيد الله الاکبر، يوم يستجاب فيه الدعاء، يوم التوبه ، يوم يقبل الله اعمال الشيعه و...' شيخ عباس قمي درمفاتيح الجنان درفضيلت اين روز چنين مي گويد: روز عيد بزرگ و عيد بقر است وازبراي آن شرح بزرگي است که درجاي خود ذکر شده و روايتي نقل شده که هر که دراين روز چيزي انفاق کند گناهانش آمرزيده شود.و گفته اند که مستحب است دراين روز اطعام برادران مومن و خشنود گردانيدن ايشان و توسعه دادن درنفقه و پوشيدن جامه هاي نو و شکر و عبادت حقتعالي کردن. واين روز ،روز برطرف شدن غمها است وروز بسيار شريفي است و چون روزهشتم ماه وفات امام حسن عسکري (ع)بوده اين روز، روزاول امامت حضرت صاحب الزمان (عج) و سبب مزيد شرافتش خواهد بود. نهم ربيع الاول ، روزدرخشش نوراميد دردل مستضعفان مبارک باد! نهم ربيع الاول ،سال روز نخستين روزامامت حضرت مهدي (ع) برهمه منتظران مبارک باد! نهم ربيع الاول ، مدرکي براي تدام خط ' غدير'درجلوه خورشيد پس ابر است . ولايت ورهبري عشق مبارک باد!نهم ربيع الاول روز تقسيم شکو فه هاي لبخند برهمه منتظران حضرتش مبارک باد!