پیام دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در طی پیامی هفته دفاع مقدس را به رزمندگان ،جانبازان ،آزادگان و همه ایثارگران پر افتخار این خطه تبریک و تهنیت گفت . متن پیام بدین شرح می باشد :دفاع مقدس آزمون بزرگی بود ،آزمونی همراه با صدها تجربه و هزاران کشف و شهود که هرگز نمی توانست در فضای روزمره زندگی عادی به دست آید وهفته دفاع مقدس که نمودار مجموعه ی از برجسته ترین افتخارات ملت ایران از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در اعتلای ایران اسلامی و از حماسه آفرینی جانبازان ،آزادگان ،ایثارگران و صبر و استقامت بی مثال خانواده محترم آنان به ویژه خانواده معظم شهدا تقدیر و تشکر می نمایم .