برگزاری جلسه کارشناسی چارت سازمانی معاونت های غذاودارودانشگاه های علوم پزشکی قطب دو کشوردربابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلسه کارشناسی چارت سازمانی معاونت های غذاودارودانشگاه های علوم پزشکی قطب دو کشوردربابل مورخ 29/6/93 با حضورنماینده اداره کل بازرسی، ارزیابی عملکرد ومسئول اموراستانهای غذاودارومهندس مهدی زاده، معاونین غذاودارو،مدیران مربوطه وکارشناسان تشکیلات دانشگا ههای علوم پزشکی قطب دوکشوردرسالن اجتماعات مرکزآموزشی درمانی آیت الله روحانی برگزارگردید. ابتدا دراین جلسه دکتررضازاده معاون غذاوداروضمن خیرمقدم وگرامیداشت هفته دفاع مقدس، درخصوص ضرورت بازنگری چارت تشکیلاتی معاونت های غذاودارو براساس مصوبه جلسه قبل معاونین داروقطب دوکشورمورخ 12/6/93 دردانشگاه علوم پزشکی گلستان مطالبی بیان نمودند. سپس آقای مهندس مهدی زاده نماینده سازمان غذا و دارو در خصوص تشکیلات مورد نیاز این سازمان مطالب جامع و کاملی عنوان نمودند و پس از تبادل نظر و ارائه نقطه نظرات همکاران در معاونت های دانشگاه های شرکت کننده ،چارت های پیشنهادی برای هر دانشگاه جهت ارائه به هیئت امنا دانشگاه و سازمان غذا و دارو اعلام گردید .