پیام تبریک ریاست دانشگاه به دانشجویان جدیدا لورود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه در طی پیامی به مناسبت پذیرش دانشجویان جدیدالورود تبریک و تهنیت گفت . متن پیام بدین شرح می باشد : دانشگاه کانون جوشش، آفرینندگی و نوآوری است و دانشگاهیان ،رهنورد ان گذر از مرزهای دانش و دستیابی به ناپیداها و نادانسته هایند . کار دانشگاهیان ،با بهره مندی از فرصت ها و امکا نات آموزشی و پژوهشی گوناگون ،تولید دانش و ارتقای سطح آگاهی و شناخت عقلانیت در جامعه است و این خود زمینه ی آزادی و آمادگی کشور و گسترش رفاه وعدالت اجتماعی را فراهم می سازد . حلول ماه مهر ماه بهار دانش و مهرورزی که مصادف با هفته دفاع مقدس می باشد بر تمامی دانشگاهیان و دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بابل گرامی باد .