افزایش میزان مراجعات به مرکز آموزشی درمانی آیت ا... روحانی(ره) بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل ، دکتر محمود صادقی رئیس این مرکز گفت :مهم‌ترین برنامه وزارتخانه پرداختن به طرح تحول سلامت است که در راستای افزایش رضایت‌مندی مردم در بهره‌مندی از خدمات بهداشتی و درمانی با استفاده از بودجه دولتی و با هدف بهبود کیفیت خدمات اجرا شد. وی از افزایش پنج تا 10 درصدی مراجعه کنندگان با اجرا طرح تحول سلامت خبر داد و افزود: این مرکز با مشکل ساختاری و سخت‌افزاری مواجه نبوده اما کمبود نیروی انسانی و اعتبارات مالی دو مشکل عمده این مرکز درمانی است و باید تغییراتی در وضعیت آن متناسب با طرح تحول ایجاد شود. این مسئول با اشاره به اینکه بخش اورژانس این مرکز نیازمند بهبود وضعیت است، اذعان داشت: این مرکز نیازمند ارتقا وضعیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص درمانی است زیرا این خدمات قبل از اجرای طرح در بیمارستان انجام نمی‌شد اما امروز نیازمند انجام آن در بیمارستان هستیم. رئیس بیمارستان آیت‌ ا... روحانی(ره) بابل با بیان اینکه سعی ما ارائه خدمات کیفی و کمی‌تر خدمات است، تصریح کرد: با دستور موکد رئیس دانشگاه برای افزایش رضایت‌مندی مردم ارائه کیفیت خدمات مطلوب مورد توجه مرکز است. این مسئول از کمک خیران سلامت به شکل موردی در حد امکان و حتی مازاد بر توان به بیمارستان خبر داد و بیان داشت: افزایش تخت آی‌سی‌یو، سی‌سی‌یو، گسترش فضای آنژیوگرافی برای ارائه خدمات کیفی و کمی بیشتر به بیماران قلبی در راستای ارائه طرح تحول سلامت امری ضروری است. وی اظهار داشت: هدف ما دست‌یابی به این اصل مهم است که وقتی بیمار به بخش دولتی مراجعه می‌کند پزشک و کارمندان را از خود دانسته و این تصور که مراکز درمانی دولتی ارائه خدمات نامطلوب‌تری نسبت به مراکز خصوصی دارند از بین برود. صادقی اذعان داشت: هدف دولت ارائه خدمات مطلوب مراکز دولتی از کمی و کیفی نسبت به مراکز خصوصی است و دست‌یابی به این مهم مستلزم تلاش و سخت‌کوشی است. وی گفت: با توجه به دغدغه دولت در خصوص هزینه درمان اقشار آسیب پذیر اجرای طرح سلامت در دستور کار قرار گرفت و با نظارت دقیق وزارتخانه این امر تحقق می‌یابد. رئیس بیمارستان آیت‌ا... روحانی(ره) بابل ادامه داد: طرح سلامت یکی از با ثبات‌ترین طرح‌ها در طول عمر انقلاب است که امیدوارم با اجرای دقیق، این طرح استمرار یابد. صادقی تصریح کرد : انتظار ما از مردم درک درست خدمتگزاران نظام سلامت بوده که نیتی جز خدمت صادقانه در راستای سلامت جامعه ندارند اما دانستن این نکته نیز امری ضروری است که با وجود تمام ابزار و توجهات مالی و سخت‌افزاری صورت گرفته امکانات موجود جواب‌گوی تمام نیازها نیست. وی با اشاره به میزان مراجعات از 15 اردیبهشت 92 تا 15 شهریور 92،گفت: میزان بستری 8 هزار و 520 نفر با 66 درصد و مراجعات سرپایی نیز 2 هزار و 231 نفر حدود 17 درصد مراجعات را به خود اختصاص دادند. رئیس بیمارستان آیت‌الله روحانی(ره) بابل عنوان داشت: از 15 اردیبهشت 93 تا 15 شهریور 93 در مقایسه با ماه‌های مشابه سال قبل با اجرای طرح سلامت خانواده تعداد بیماران بستری 9 هزار و 93 نفر با 70 درصد مراجعات و تعداد بیماران سرپایی نیز به 2 هزار و 319 نفر با 18 درصد مراجعات رسید.