انتصاب ریاست دانشکده طب سنتی ،اسلامی –ایرانی دانشگاه

طي حکمي از سوي آقای دکتر سید مظفر ربیعی ریاست دانشگاه، خانم دکتر معصومه بیانی بعنوان ریاست دانشکده طب سنتی ،اسلامی –ایرانی این دانشگاه منصوب گرديد.در این حکم آمده است: سر کار خانم دکتر معصومه بیانی عضو محترم هیأ ت علمی دانشگاه سلام علیکم با احترام ، نظر به تعهد ، تخصص و تجربیات ارزنده سرکار عالی ،به موجب این حکم به سمت ریاست دانشکده طب سنتی ،اسلامی – ایرانی این دانشگاه منصوب می گردید ،تا با اتکال به ذات باریتعالی ،در ارتقاء آموزشی ،پژوهشی و درمانی این دانشکده نوپا با همکاری اعضاء محترم هیأت علمی و کارکنان خدوم آن ،اقدام نمایید . توفیقات روز افزون شما را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) از خداوند متعال مسئلت دارم .