برگزاری مراسم جشن دانشجویان جدیدا لورود ویژه دختران دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود ویژه دختران با حضور دکتر عمویی معاون دانشجویی فرهنگی ،دکتر زاهد پاشا معاون آموزشی ،دکتر حاجی احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ،مدیر حراست ،مدیر فناوری اطلاعات ،ریاست دانشکده ها ،مدیران و دانشجویان مورخ 8/7/93 در مجتمع رفاهی خزر آباد ساری برگزار شد . در این مراسم ابتدا دکتر عمویی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک و خیرمقدم به تمامی دانشجویان جدیدالورود و ابلاغ پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی دکتر ربیعی به دانشجویان جدیدالورود رسالت اصلی دانشگاه را شناسایی ،کشف و پرورش بالقوه دانست تا یک انسان عالم ،فرهیخته و اجتماعی تحویل جامعه دهد .معاون دانشجویی فرهنگی اذعان داشت : همه دانشجویان علاه بر اینکه در رشته تحصیلی خودشان تلاش دارند باید روابط عاطفی خودشان را تقویت کنند و دانشجویان با برنامه ریزی مناسب و نقشه راه مناسب ، مطالعه مناسب در رشته ها وبرنامه ریزی ورزشی مشارکت داشته باشند وی همچنین ذکر خدا و توکل را موفقیت همه مباحث خواند و اظهار امیدواری کرد دانشجویان با رعایت مقررات در تمام زمینه ها بتوانند اهداف علمی خودشان را طی کنند . در ادامه دکتر زاهد پاشا معاون آموزشی دانشگاه ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی و از اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل را به عنوان دانشگاه مورد علاقه و برای ارتقا درجه علمی خودشان انتخاب نمودند تقدیرو تشکر نمود . وی اذعان داشت : دانشگاه یکی از قدرتمند ترین نهاد اجتماعی تجلی علم و مغز متفکر جامعه مدرن خواهد بود که رسالتش تربیت نیروی انسانی متخصص ،محقق و عالم مزین به اخلاق و فرهنگ اسلامی ایرانی می باشد دکتر زاهد پاشا آموزش را یکی از مهمترین سیاست دانشگاه که نقش عمده در پیشرفت و تعالی کشور و نیل به هدف توسعه پایدار دانست وی با اشاره به اینکه باید همه مایک نگاه توسعه به صورت همه جانبه داشته باشیم که هدف آن آموزش پزشکی ،ارتقای سلامت که بر خورداری از رفاه جسمی – روحی-اجتماعی و معنوی خواهد بود اشاره کرد . همچنین برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی، اهدای جوایز به نفرات برتر کنکور و پذیرایی از دیگر برنامه های این مراسم بوده است .