برگزاری همایش بزرگداشت روز جهانی سالمندان در معاونت بهداشتی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، در راستای بزرگداشت روز جهانی سالمند( 9 مهر93) و درجهت ارج نهادن به مقام والای سالمندان که به عنوان شهروندان ارشد جامعه می باشند ، مراسم بزرگداشت روز جهانی سالمندان در تاریخ 93/7/9در سالن شهید محلاتی شهر گلوگاه با همت معاونت بهداشتی بابل و تلاش مسئول محترم و سایر پرسنل مرکز بهداشتی درمانی گلوگاه و با مشارکت اعضاء کمیته شهر سالم گلوگاه ( معاونت بهداشتی ، مرکز بهداشتی درمانی گلوگاه، شهرداری ، بخشداری و شورای اسلامی شهر گلوگاه ) برگزار گردید. در این همایش که با حضور سالمندان عزیزو نوادگان آنها در منطقه بندپی شرقی انجام شد، امام جمعه محترم شهر گلوگاه، معاون فنی معاونت بهداشتی ، شهردار محترم شهر گلوگاه در خصوص بزرگداشت روز جهانی سالمند و تکریم و ارج نهادن به سالمندان و اقدامات مناسب جهت رفاه حال جسمی و روانی سالمندان و همچنین بیماری های مرتبط با دوره سالمندی سخنرانی نمودند . لازم به ذکر است همزمان با برگزاری همایش غرفه های : نمد مالی ، مسگری، گلدوزی، نخ ریسی، شمدبافی ، خیاطی و... با حضور سالمندان هنرمند همراه با اجرا و نمایش همزمان هنرهای مذکور برگزار گردید. در این همایش ضمن اجرای برنامه موسیقی محلی ، شعر خوانی توسط سالمندان عزیز به منظور ارج نهادن به سنت های محلی و بومی و علایق سالمندان ضمن پذیرایی با میوه و شیرینی ، با آش دوغ محلی از عزیزان حاضر پذیرایی گردید.در پایان ضمن تقدیر از سالمندان هنرمند ، مجری سالمند برنامه ، قاری محترم قرآن ، مسن ترین پدر و مادر شهید منطقه بندپی شرقی از 4 نفر از خانواده های نگهدارنده سالمند و دانش آموزانی که در مسیر پیاده روی سالمندان (ازمحل برگزاری همایش تا سه راه شهرداری ) آنها را همراهی نموده اند با اهداء هدایا ، تقدیر بعمل آمد.