معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي کند

کارگاه آموزشي يکروزه ثبت مرگ با امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي بابل برگزار مي شود به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، کارگاه آموزشي يکروزه ثبت مرگ با امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي بابل برگزار مي شود اين کارگاه آموزشي به همت معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل در تاريخ 12 اسفند سال جاري همراه با 2 امتياز بازآموزي از ساعت 5/8 صبح در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي بابل برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به واحد آموزش به نشاني بابل، خيابان مدرس، ميدان باغ فردوس، معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل و يا با شماره تلفن 3268443-0111 تماس حاصل کنند. قابل ذکر است: مبلغ 40000 ريال براي متخصصين و 25000ريال براي پزشکان عمومي و کارشناسان به شماره حساب 2178455012008 نزد بانک ملي شعبه مرکزي بنام دانشگاه علوم پزشکي بابل واريز و ارائه فيش ثبت نام به واحد آموزش بهداشت نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند. ضمناً همراه داشتن کپي کارت نظام پزشکي الزامي مي باشد.