برگزاری همایش مشاورین ومسئولین امورایثارگران دستگا ه اجرایی استان مازندران دردانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همایش مشاورین ومسئولین امورایثارگران دستگا ه اجرایی استان مازندران با حضور حاج آقا آبیارمشاور استاندارمازندران درامورایثارگران، دکترمیرصادقی مدیر درمانی بینیاد شهید وامورایثارگران استان، ومشاورین دستگا های اجرایی مورخ 27/7/93 درسالن بیمارستان آیت الله روحانی بابل برگزار شد درابتدا دکترحسینی مشاور رئیس و مسئول امورایثارگرا ن دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن خیرمقدم مهمانان حاضر درجلسه ازریاست محترم دانشگاه دکترربیعی ، معاون دانشجویی فرهنگی دکتر عمویی ،ریاست ومدیریت بیمارستان که درجهت برگزاری این همایش همکاری داشتند تقدیروتشکرنمود و همچنین گزارش عملکردی ازامورایثارگران دانشگاه بیان داشت ودرادامه آبیارمشاور استاندارمازندران ضمن تشکر ازمسئولین محترم دانشگاه جهت هماهنگی این همایش با اشاره به اینکه خانواده شهدا ، جانبازان، ایثارگران، آزادگان سهم بسزایی درپیشرفت وتعالی کشور داشته وخواهند داشت باید یک نگاه ویژه برای این عزیزان از هرلحاظ داشته باشیم وهدف ازاین جلسه رفع مشکلات عمده وبارز امورایثارگران استان می باشدومسئولین شهرستانها باید برای پیشبرد ورفع مشکلات قدم های استواری بردارند .وی همچنین درمورد هزینه های درمان ایثارگران ، خانواده های شهدا، جانبازان، وآزادگان سخنانی راعنوان کردند درادامه دکترمیرصادقی مدیردرمان بنیاد شهید وامورایثارگران ضمن تشکر از برگزار کنندگان همایش از چگونگی درمان و بیمه تکمیلی امور خانواده شهدا اذعان داشت :با پیگیری های مجددانه در صدد رفع مشکل می باشند . ازچگونگی درمان وبیمه تکمیلی امورخانواده شهدا جانبازان وآزادگان سخنانی رابیان نمودند .