برگزاري سي و هفتمين دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي دردانشگاه علوم پزشکي بابل

سي و هفتمين دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي صبح امروز، پنجشنبه 13 اسفند 88با حضور 382داوطلب ،154داوطلب مرد و128 داوطلب زن در دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد. به نقل ازروابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل ،آزمون مجدد دستياري پزشکي راس ساعت 9 صبح در فضايي آرام وبا رعايت مقررات آغاز شد همچنين دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل ومعاون آموزشي وديگر مسئولين ازابتداي آزمون باحضورفعال ،بر نحوه برگزاري آزمون،‌نظارت مستقيم داشتند . اين دانشگاه در 6 رشته تخصصي باليني اقدام به پذيرش دستيار مي نمايد. شايان ذکر است اين دانشگاه از سال 1371 اقدام به پذيرش دستيار تخصصي رشته هاي باليني نموده و هم اکنون داراي دستيار در رشته هاي داخلي، زنان وزايمان ، اطفال ، بيهوشي ، آسيب شناسي و بيمايهاي عفوني گرمسيري بوده که 68 نفر از آنان زن و 56نفر مرد مي باشند . در اين گزارش آمده است امتحان جامع علوم پايه پزشکي، دندانپزشکي وپيش کارورزي با حضور 117 دانشجو دردانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد گفتني است کليد آزمون دستياري پزشکي از روز شنبه بر روي وب سايت sanjeshp.ir قرار مي گيرد.