معاونت بهداشتي برگزار مي کند کنفرانس پيشگيري از سوانح و حوادث در کودکان درتاريخ 20 اسفند

کنفرانس يکروزه پيشگيري از سوانح و حوادث در کودکان با امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي شود به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، کنفرانس يکروزه پيشگيري از سوانح و حوادث در کودکان با امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي شود اين کنفرانس به همت معاونت بهداشتي و با همکاري معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشکي بابل در تاريخ 20 اسفند سال جاري همراه با 5/2 امتياز بازآموزي در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي واقع در برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به نشاني بابل - خيابان مدرس – ميدان باغ فردوس معاونت بهداشتي – واحد آموزش بهداشت مراجعه و يا با شماره تلفن 3268443-0111 تماس حاصل کنند. قابل ذکر است: اين کنفرانس براي فوق تخصصين جراحي کودکان، متخصصين اطفال، جراحي و پزشکان عمومي، دکترا و کارشناسان ارشد و کارشناسان مامايي و پرستاري برگزار مي شود. گفتني است: مبلغ چهل هزار ريال براي متخصصين و بيست و پنج هزار ريال براي پزشکان عمومي و کارشناسان به حساب 2178455012008 نزد بانک ملي مرکزي بنام دانشگاه علوم پزشکي بابل نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند. در ضمن همراه داشتن کپي کارت نظام پزشکي الزامي مي باشد.