برگزاری کارگاه در جستجوی زیبایی های آفرینش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،کارگاه جستجوی زیبای های آفرینش ویژه اعضاء هیات علمی با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاون دانشجویی فرهنگی و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد . ..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،کارگاه جستجوی زیبای های آفرینش ویژه اعضاء هیات علمی با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاون دانشجویی فرهنگی و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد . در این کارگاه حجت الاسلام دکتر نیکزاد، دکتر خصالی، دکتر سیدیان، دکتر جورسرایی و دکتر پورامیر از جنبه های مختلف به بررسی زیباییهای آفرینش پرداختند..