واحد ايزوله تنفسي بيمارستان شهيد يحيي نژاد شهرستان بابل راه اندازي شد

. باهمکاري وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي واحد ايزوله تنفسي بيمارستان شهيد يحيي نژاد شهرستان بابل راه اندازي شد. واحد ايزوله تنفسي بيمارستان شهيد يحيي نژاد شهرستان بابل در روزسه شنبه مورخ 25/1/88 توسط دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل افتتاح وراه اندازي شد. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل در روز افتتاح که با حضور معاونين دانشگاه علوم پزشکي بابل ،روساي بيمارستانها ومعاون فرماندار صورت پذيرفت گفت: اين پروژه ، از پروژه هاي ملي بوده در راستاي کنترل بيماري آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان و با همکاري وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي درظرف پانزده روز در محل داروخانه سابق با هزينه اي بالغ برمبلغ سيصد ميليون ريال انجام پذيرفت که تهيه نقشه احداث و تجهيز آن توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي و بازرسين وزارت بهداشت انجام پذيرفت. گفتني است: هزينه تجهيز آن حدود100 ميليون تومان بوده که ازبودجه سراسري وزارت بهداشت تامين شده است. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن تشکراز زحمات مسئولين دانشگاه بخاطر پيگيريهاي مجددانه ازپرسنل نيز،بخاطرزحمات شبانه روزي وآماده سازي فضاي واحدايزوله در اسرع وقت تقدير وتشکرکرد.