اطلاعیه /واکسن جدید پنج گانه (پنتاوالان )

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در سی امین سالگرد اجرای برنامه ملی واکسیناسیون واکسن جدید پنج گانه (پنتاوالان )شامل واکسن های سیاه سرفه ،دیفتری ،کزاز ،هپاتیت ب و هموفیلوس آنفولانزا که با تزریق آن دیگر نیاز به تزریق جداگانه واکسن سه گانه و هپاتیت ب نبوده و از طرفی هموفیلوس آنفولانزا که از عوامل اصل بیماریهای مننژیت و پنمونی در کودکان زیر 5 سال است نیز تحت پوشش واکسیناسیون قرار می گیرند .ضمنا ً اطلاعات تکمیلی نیز از طریق وب سایت www.behdasht.gov.ir منتشر خواهد شد .