اولين جلسه مشترك هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشكي مازندران و بابل تشكيل شد

اولين جلسه مشترك اعضاي هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشكي مازندران و بابل در تاريخ 26/8/93 در سالن قلم ستاد مركزي دانشگاه علوم پزشكي مازندران تشكيل شد. روسا و اعضاي هيات رئيسه دو دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني مازندران و بابل با استقبال از تعامل، همكاري و مشاركت در سياست گزاري و اجراي برنامه هاي سلامت در استان، بر استفاده از توانمندي ها و ظرفيت هاي دو دانشگاه در حوزه هاي آموزشي، اجراي هماهنگ و بهينه برنامه هاي تحول نظام سلامت، ثبت بيماري ها، پژوهش در زمينه هاي داروسازي و استفاده از ظرفيت هاي آزمايشگاهي،اجراي دوره هاي آموزشي مشترك و استفاده از ظرفيت هاي هيات علمي دو دانشگاه، ارجاع بيماران اورژانسي و فعاليت هاي دانشجويي و فرهنگي تاكيد نمودند. همچنين مقرر شدضمن تشكيل كارگروه هاي تخصصي مشترك در سطح معاونت ها ،موضوعات مورد علاقه دو دانشگاه مورد پيگيري قرار گرفته و به منظور تحكيم و تعميق ارتباط و بهره مندي از تجربيات يكديگر دو دانشگاه نشست هاي هيات رئيسه مشترك را به صورت فصلي برگزار نمايند.