آغاز ایمن سازی با واکسن پنجگانه(پنتاوالان ) در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،مراسم ایمن سازی با واکسن پنجگانه (پنتاوالان ) با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر اشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه ،رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ،جمعی از پزشکان ،مدیران وهمکاران مورخ 28/8/93 در درمانگاه شهید مدرس بابل برگزار شد . در این مراسم ابتدا دکتر اشرفیان ضمن خیر مقدم و تشکر از ریاست محترم دانشگاه جهت حضور در این مراسم با اشاره به اینکه واکسن پنج گانه (هموفیلوس آنفولانزا ،دیفتری ،کزاز ،سیاه سرفه و هپاتیت B )در سه نوبت 4،2و 6 ماه به نوزادان تزریق می شود وی اظهار داشت : با تزریق واکسن پنتاوالان دیگر نیاز به تزریق جداگانه واکسن سه گانه و هپاتیت (B) نبوده و از طرفی هموفیلوس آنفولانزا که از عوامل اصلی بیماریهای مننژیت و پنومونی در کودکان زیر5 سال است تحت پوشش واکسیناسیون قرار می گیرند . دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در حاشیه مراسم آغاز ایمن سازی با واکسن پنجگانه اذعان داشتند :اقدام وزارت بهداشت امروزه جهت پیشگیری از بیماری های واگیر بوده و تولید واکسن پنجگانه برای جلوگیری از بیماریهای خطرناک که کودکان را تهدید می کند ازاهمیت خاصی برخوردار می باشد . رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکر وقدر دانی از دولت محترم تدبیر وامید در انجام واکسیناسیون کودکان با واکسن پنتاوالان در جلوگیری از بیماریهای عفونی مانند منژیت وبیماریهای تنفسی اظهار داشت ، مطمئنیم دولت اهتمام جدی در امر بهداشت دارد و امیدواریم گامهای خوبی در مراحل بعدی گرفته شود . وی در پایان از مقام عالی وزارت بهداشت ومعاون بهداشتی دکتر سیاری و همکاران محترمشان در به ثمر رساندن این طرح عظیم و از تلاشهای همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل به خصوص معاونت بهداشتی در امر سلامت تقدیر و تشکر نموند .