انتصاب ریاست دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه زهرا (س) رامسر

طي حکمي از سوي آقای دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه، آقای دکتر عباس شمسعلی نیا بعنوان ریاست دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه زهرا (س) رامسر منصوب گرديدند. در این ابلاغ آ مده است :جناب آقای دکتر عباس شمسعلی نیا عضو محترم هیأ ت علمی دانشگاه با احترام ، نظر به شایستگی ،تعهد و تخصص و آراء اعضاء محترم هیأ ت علمی آن دانشکده به ریاست دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه زهرا (س) رامسر منصوب می گردید . امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری صمیمانه کلیه اعضاء هیأت علمی ،کارکنان شریف دانشکده و دانشجویان فرهیخته و برخورداری از تجارب ارزنده مدیران ،در راستای اهداف دولت تدبیر و امید ،موفق و موید باشید . صیانت از کرامت کلیه همکاران و توجه ویژه در انضباط اداری – مالی مورد تأ کید می باشد .