اطلاعیه/برگزاری مسابقات ورزشی رشته های مختلف ویژه دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو ،تربیت بدنی دانشگاه مسابقات ورزشی رشته های مختلف را مورخ 8/9/93 لغایت16/9/93 در سالن ورزشی دانشگاه و خوابگاه دانشجویی برگزار می نماید ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، تربیت بدنی دانشگاه مسابقات ورزشی رشته های مختلف را مورخ 8/9/93 لغایت16/9/93 در سالن ورزشی دانشگاه و خوابگاه دانشجویی برگزار می نماید .گفتنی است : مسابقات ویژه خواهران (جهت انتخابی تیم های ورزشی به المپیاد 94 )شامل والیبال ،دوومیدانی،کاراته،شطرنج،تنیس،بدمینتون،و ویژه براداران شامل رشته فوتبال،والیبال،بدمینتون،تنیس روی میز می باشد دانشجویان علاقمند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام به تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند .