برگزاری همایش اهدای عضو اهدای زندگی دردانشگاه پیام نور بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش اهدای عضو اهدای زندگی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بابل (واحد اهدای عضو )و دانشگاه پیام نور بابل مورخ 8/9/93 با حضور ریاست دانشگاه و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور برگزار شد .در ابتدای همایش ریاست دانشگاه پیام نور ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص اهدا عضو سخنانی را ایراد نمودند در ادامه حاج کمیل نظافتی اهدا کننده کلیه و عضو تشکل مردمی اهدا عضو بیان داشت : بعد از فرهنگ شهادت ،فرهنگ ایثار اهدا عضو را ترویج دهیم و با وزارت بهداشت همکاری داشته باشیم ویاظهارداشت: آموزش بهداشت بهتر از درمان است به این امر باید توجه ویژه شو د و در پایان در خصوص بهداشت تغذیه و بهداشت روان اشاره نمود . گفتنی است: اجرای سرود اهدای عضو ،بخش کلیپ واحد اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اهدا جوایز و لوح تقدیربه آقایان ابراهیمی و حاج آقا نظافتی و ثبت نام حضوری از دیگر برنامه های این مراسم بوده است .