ششمين يادواره شهداي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد.

ششمين يادواره شهداي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، بسيج پايگاه امام خميني کارکنان دانشگاه علوم پزشکي بابل ششمين يادواره شهداي دانشگاه را در روز سه شنبه مورخ 25 اسفند 1388 در نمازخانه دانشگاه علوم پزشکي بابل از ساعت 6:30 الي 9:30 صبح با حضور مسئولان استاني، شهرستان و دانشگاه برگزار کرد. در اين يادواره ،برنامه هاي متعددي ازقبيل قرائت زيارت عاشورا ، قرائت اشعاري از فرزند شهيد مبلغ الاسلام ،دانشجوي دکتراي دندانپزشکي دانشگاه ، پخش نماهنگ در قالب گزارش از سه خانواده شهيدان داودي، فلاحتگر و گيلگي بيشه، سخنراني مديرکل اطلاعات استان مازندران و در پايان، اهداي لوح سپاس به خانواده شهداي دانشگاه و منتسب به همکاران برگزارشد.