برگزاری جلسه توجیهی دستورالعمل اجرایی چک لیست ارزیابی و درجه بندی کارخانجات توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، آقای مهندس ابراهیم اسماعیلی اعلام کرد : جلسه توجیهی و دستورالعمل اجرایی چک لیست ارزیابی و درجه بندی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی در تاریخ 03/10/93 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش برگزار گردید. ..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، آقای مهندس ابراهیم اسماعیلی اعلام کرد : جلسه توجیهی و دستورالعمل اجرایی چک لیست ارزیابی و درجه بندی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی در تاریخ 03/10/93 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش برگزار گردید. در این جلسه مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، آموزش های لازم را به مسئولین فنی کارخانجات در خصوص اجرای دستورالعمل مذکور ارائه نمودند.