انتصاب معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامائی حضرت فاطمه زهرا (س) رامسر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،طی حکمی از سوی دکتر عباس شمسعلی نیارئیس دانشکده پرستاری و مامائی رامسر ، خانم دکتر فاطمه غفاری بعنوان معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامائی حضرت فاطمه زهرا (س)رامسر منصوب گردید دراین ابلاغ آمده است؛ سر کار خانم دکتر فاطمه غفاری عضو محترم هیات علمی دانشکده با احترام نظر به توانمندی و شایستگی های اخلاقی و علمی ،جنابعالی را به عنوان معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامائی حضرت فاطمه زهرا (س) رامسر منصوب می نمایم . و توفیق شما را در جهت پیشبرد اهداف عالیه آموزشی دانشگاه ،با استفاده از تجارب ارزنده اعضای هیات علمی از خداوند متعال خواستارم .