بهارتان مبارک

برآمد باد صبح و بوي نوروز... به کام دوستان و بخت پيروز مبارک بادت اين سال و همه سال ... همايون بادت اين روز و همه روز با رويش هر جوانه در بهار، جلوه اي از جمال خداوند متجلي مي شود و آنها كه با طبيعت و زمين آشنايند، در بهار است كه خداوند را به تماشا مي نشينند. اين بهار و اين جلوه الهي و فرارسيدن عيد باستاني نوروز را به تمامي همکاران ورابطان روابط عمومي در دانشگاه وواحدهاي تابعه صميمانه تبريک عرض نموده و برايتان آرزوي موفقيت دارم. اميدوارم سال جديد سالي سرشار از سلامتي و شادي و موفقيت براي يكايك شما عزيزان بوده و در سال جديد سفره هايتان پر نعمت، تنتان سالم، دلتان شاد و لبتان خندان باشد. همچنين اميدوارم در سال جديد به موفقيت هاي بزرگتري دست پيدا كنيد و به تمامي آرزوهاي خوب خود برسيد.